Diş Ağrısına Ne İyi Gelir? (Tavsiyeler)

26 Temmuz 2011 Salı


Sağlık konusunda en önemli olanlardan biride diş sağlığıdır. Özenli bir şekilde bakılmayan dişler ilerleyen zamanlarda bizlere çok zor zamanlar yaşatabilir. Buna ek olarak
bazı insanların dişleri diğer kişilerinkine nazaran daha hassas olabilir. Böyle dişlere özenli davranılsa bile çürüklerin olması kaçılnılmaz bir sonuçtur.
Bü yüzden bugün sizlere çürüklere iyi gelecek pratik tedavi yöntemlerinden bahsetmek istiyorum.
Dişe enjekte edilen karanfil yağı bu basit yollardan bir tanesidir. Kulak temizleme çubuğuna birkaç damla karanfil yağı damlatın ve ağrıyan dişinizin üstüne koyun. Bu sadece dişinizi uyuşturmaz ayrıca enfeksiyonu da azaltır.
Diş tedavisinde soğan suyu ve buğday çimeni de iyi gelmektedir. Ağrıyan dişinizin üstüne bir parça soğan yerleştirin ve özünün akmasını bekleyin. Soğan suyu diş çukuruna neden olan bakterileri öldürür ve ağrıdan kurtulmanızı sağlar.
Ağrıdan hızlıca kurtulmak için, buz kompresi yapın. Ağrıyı azaltmak ve ağzınızdaki bakteri yayılımını durdurmak için buzu ağzınızın dış yüzeyine tutun.
Bunlar önerilerden bazılarıdır. İlerleyen zamanlarda diş sağlığı konusunda tavsiyelerde  bulunmaya devam edeceğiz. Herkese iyi günler…