Facebook Hesabım Silindi Hesabımı Tekrar Nasıl açabilirim ?

12 Temmuz 2011 Salı

Kapatılan Facebook hesabımı tekrar nasıl kullanıma açabilirim?
Facebook’um kapatıldı nasıl tekrar
açabilirim? Her zaman girdiğim Facebook hesabıma giremiyorum, sorun nedir? Facebook hesabı ne zaman kapatılır? Kapatılmaması için ne yapmalıyız? Kapatılan hesabı geri almak mümkün mü?
Facebook’un bu kadar popüler olmasındaki en büyük etkenlerden biri, kullanıcıların gerçek isim ve soyisimleri ile kayıt olmalarından kaynaklandı. Ama facebook bunu sağlarken, insanlara sayfalarının güvenlik seviyelerini kendilerinin ayarlayabilmesine olanak sağladı. Yani insanlar profillerini istediği kişiye açık tutup, istemediği kişiye kapatabiliyordu.
Klasik arkadaşlık sitelerinden farklı kılan ise SPAM (Aynı mesaj – reklam mesajı) mesajlarını engelleme sistemiydi. Bunun için de çeşitli sistemler kurdu. Bu spamcileri engelleyen sistem, facebook’u amacı dışında kullanmak isteyen bir çok kişiye bu siteyi kullanılmaz hale getirdi…
İsteyerek ya da istemeyerek kural ihlali yapan ve bu yüzden facebook’uma giremiyorum diyenler için çözüm olarak şunu öneriyorum : FACEBOOK YETKİLİLERİNE E-MAIL ATIN!
Facebook yetkilileri hesabınızı kapatmadan önce size bir uyarı e-mail’i atacaktır ama ingilizcemiz iyi olmadığı için biz o mesajları pek önemsemiyoruz… Halbuki bizi baştan uyarıyorlar…
Facebook hesabımıza girdiğimiz zaman şu yazı ile karşılaşırız : “Your account has been disabled by an administrator. If you have any questions or concerns, you can visit our FAQ page here.” Yani, hesabımızın admin tarafından kullanılamaz hale getirildiğini eğer bir sorunumuz varsa yardım sayfasına bakabileceğimizi söylüyorlar…
Neyse ki biz bu uyarıya aldırmıyoruz ve spam mesaj atmaya devam ediyoruz ve dolayısı ile facebook hesabımız bloke ediliyor…
Kapatılan facebook hesabımızın tekrar aktif hale getirilmesi için “disabled@facebook.com” adresine e-mail atmamız gerekmektedir…
Hepimizin ingilizcesi çok iyi derecede olmadığı için ben hazır bi mail yazmıştım onu sizler için buraya yazıyorum. Aynı şekilde gönderirseniz hesabınızın açılma ihtimali kuvvetlenir.
Genelde aynı mesajı kopyala yapıştır yaptığınız için facebook hesabınız bloke edilir.
Arkadaslar faceebook’dan gelen ilk mesaj’a karşilik Bu E-mail’i aticaksiniz. Sonra size Bir mail daha gelecek kırmızı yazdiğim Mail’i aticaksiniz. Hesabiniz Büyük ihtimal acilacaktir.
Arkadaşlar lütfen Kesin acariz demiyoruz Biz size sadece yardim etmek icin yapiyoruz bu işleri. Lütfen En aşşağidaki yorumlari okuyunuz. ve ondan sonra Yorum yapiniz.
——————————————1. Kısımda Bu Mail’i Atacaksiniz.—————-
Hello Madam / Sir,
I made a big mistake. i wanted to my friends say something about me and i forgot to change the message. so you deleted my account.
i am very very sorry because of it. Can you active my account again please?
That is the warning “Your account has been disabled by an administrator. If you have any questions or concerns, you can visit our FAQ page here.”
What can i do to be activated my account again?
Regards…
———————————————————————
2. Gelen E-mail’e karşilik İse bu Mail’i aticaksiniz ;
hi admin..you are right..i hadn’t known the some rules so that im a new member.i have just joined to imaginary-world of internet,So i hadnt known the somethings.i apologize with you and i am sorry.Can you open my account for once?i will be grateful,i dont make a mistake again.Thank you!!!
bu Mesajdan Sonra size E-mail gelecektir. Büyük ihtimal hesabinizi tekrar değerlendirilecektir.
—————————————————————————————-
Peki kapatılan facebook hesabımı tekrar kullanıma açtığımızda, arkadaşlarımız ya da mesajlarımız aynen durur mu?
Evet durur
Arkadaşlar bu yolu denerseniz ve facebook’ta ilk defa hesabınız kapatılmışsa, büyük ihtimalle hesabınızı tekrar aktif hale getirirler…
Bu yolu deneyenler ve başarıya ulaşanlar ya da başarısızlığa uğrayanlar, yorumlarını buraya yazarlarsa; herkes için iyi olur…
Yukarıda kırmızı ile yazdığım yazıyı sadece disabled@facebook.com adresine göndermeniz yeterli olacaktır. Zaten oradan yetkililer ilgileniyor, her gördüğünüz mail adresine göndermeyin.
Eğer Talebiniz kabul edilir ise, hesabiniz kaldiği yerden devam edecektir. Benim hesabimda kapatilmişti, ve mail atarak 3 gün icinde actilar.
onlinesitem.com