Uydunet'ten tablet bilgisayar kampanyası

21 Ağustos 2011 Pazar


Türksat A.Ş, Uydunet markası ile Kablo TV altyapısı üzerinden geniş bant internet erişimi verdiği abonelerine tablet bilgisayar sahibi olma fırsatı sunuyor.

Türksat A.Ş'den yapılan açıklamaya göre, bugün başlayacak kampanyadan 24 ay taahhütlü Uydunet abonesi olanlar faydalanacak, ayrıca mevcut Teledünya aboneleri de Uydunet'e abone olmaları halinde kampanyaya katılabilecek.

Bireysel Uydunet aboneleri 15 Ekim 2011 tarihine kadar kimliklerini ibraz etmeleri, kurumsal aboneler ise vergi numaralarıyla başvurmaları halinde, belirtilen ürünlere 24 ay taksitle sahip olabilecek.

Aboneler, 24 ay 24.99 lira taksitle “Samsung Galaxy S WiFi 5” sahibi olabilecek. Kampanyanın ikinci alternatif ürünü olan “Samsung Galaxy TAB WiFi 7” ise 24 ay 29.99 lira taksitle alınabilecek. Ürünlerini taahhütname imzalayarak alacak abonelerden 24 ay abone garantisi talep edilecek. Kampanya kapsamında her bir abone veya kurum/şirket sadece bir ürün alabilecek. Kampanyaya en az altı ay süresince KabloTV kullananlar katılabilecek.