Etkileyici Doğum Günü Mesajları

24 Ağustos 2012 Cuma

Bügün mavi bulutları avucuna, mutlulukları gönlüne ve sevgimi kalbine bırakıyorum. Güneş her zaman senin için doğsun, doğum günün kutlu olsun.

Güneşin yolu kadar uzun ömrün, yaşamın onun ışığı kadar aydın olsun, hayalini kurduğun bütün güzellikler senin olsun. Canım arkadaşım doğum günün kutlu olsun.

Kalbin, hangi güzel şey için çarpıyorsa, her doğan güneş sana onu getirsin. Doğum günün kutlu olsun.


Etiket: En etkileyici doğum günü mesajları,etkileyici doğum günü mesajları. ... Sitemizde yer alan birçok farklı kategoride doğum günü sözleri bulabilirsiniz.

Doğmanın bedeli ölüm, gençliğin bedeli yaşlılık, sevginin bedeli fedakarlık, dostluğun bedeli paylaşmaksa; bugünün bedeli hatırlanmaktır. Doğumgünün kutlu olsun.

Sen doğduğunda yağmur yağıyordu. Aslında yağmur değil yıldızlar ağlıyordu. Çünkü aralarından en güzel yıldız kayıp, dünyaya doğuyordu. İyi ki doğdun.

Biraz şans, biraz sevgi ve sabır, birer parça zaman, başarı ve memnuniyeti de eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp senin için uzun ve dileklerinin gerçekleştiği bir "hayat pastası" yapabiliriz sanırım. Nice yaşlara...

Doğduğun gün bulutları yırtarak, bir güneş gibi etrafına aydınlık saçarak girdin hayata. Hep sevgiyle yaşa, nice yaşlara...

Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman var olduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Doğum günün kutlu olsun.

Güneş kadar sıcak, kar tanesi kadar berrak, yağmur kadar saf ve Temiz bir ömür dileğiyle. Doğum Günün Kutlu Olsun.

Bugün doğum günün olduğu için farklı ve özel olduğunu mu sanıyorsun sen? Oysa sen benim için sadece bugün değil her gün farklı ve özelsin. İyi ki varsın.

Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Nice seneler...

Elini kalbine koy, gözlerini kapat, ruhumu sana gönderiyorum. Birazdan öpüleceksin, yeni yaşın kutlu olsun.

365 günlük bir öykü daha başlıyor, her güne bir yaprak sakla, her yaprağa bir öykü sığdır. Mutluluk de adına, nice güzel öyküler senin olsun, nice yıllara...

Bu gece gökyüzüne bakmayı unutma. Söz verdi yıldızlar, yalnız senin için parlayacaklar. Sana bu geceki hediyem, gözyüzündeki tüm yıldızlar. İyi ki doğdun.

Senin sevginin yeri gönülde hep özeldir. Seni sevmek herşeyden güzeldir. Nice insanlar gördüm ama senin varlığın bin insana bedeldir. İyi ki doğdun.

Her doğan güneşte umutlanacağın yeni bir gün ve batan güneşte mutluluğuna mutluluk katacak yeni bir gece olacak yeni bir yaş diliyorum. İyi ki doğdun.

Rüyaların en güzelini görürken Allah'ın sana gönderdiği meleklerin kanatları o kadar büyük olsun ki, en masum anında bile sana kimse zarar veremesin. İyi ki doğdun.

Önce kardın, eridin çağlayan oldun. Goncaydın, açtın gül oldun. Gözümde yaştın, bittin gülücük oldun. Bir yaş daha büyüdün, iyi ki doğdun.

Yeni yaşında kalbinin alabildiği kadar sevmen ve her zamankinden daha çok sevilmen dileğiyle. Yeni yaşın mutlu, doğum günün kutlu olsun.


Etiket: Etkileyici Doğum Günü Mesajları , - Anlamlı Doğum Günü Mesajları, Güzel Doğum Günü Sözleri, Sevgliye Doğum Günü Mesajı, En Sevilen Doğum Günü Sms.